Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Instruction Images
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Andelår i Airfryer
4.60
fra
5
stemmer
Saftige og sprøde andelår tilberedt nemt og hurtigt i airfryeren.
Servings
2
Personer
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
40
minutter
min
Hviletid
5
minutter
min
Samlet tid
55
minutter
min
Udstyr
Airfryer
Skærebræt
Kniv
Køkkenpensel
Køkkenrulle
Ingredienser
2
stk
andelår
1
tsk
Salt
1
tsk
Peber
1
tsk
tørret timian
1
fed
hvidløg
presset
Sådan gør du
Tør
2 stk andelår
af med køkkenrulle.
Krydr dem med
1 tsk Salt
,
1 tsk Peber
,
1 tsk tørret timian
og presset
1 fed hvidløg
.
Forvarm airfryeren til 180°C.
Læg andelårene i airfryeren med skindsiden nedad.
Steg i 20 minutter.
Start onlinekøkken uret her
Vend andelårene, så skindsiden vender opad.
Steg yderligere 15-20 minutter, til skindet er sprødt.
Start onlinekøkken uret her
Lad dem hvile i 5 minutter inden servering.
Noter
- Server med rødkål og brunede kartofler for en klassisk oplevelse.
- Juster krydderierne efter egen smag.
Ernæring
Kalorier:
380
kcal
Kulhydrater:
1
g
Protein:
46
g
Fedt:
20
g
Mættet fedt:
5
g
Flerumættet fedt:
3
g
Enkeltumættet fedt:
10
g
Kolesterol:
197
mg
Natrium:
1353
mg
Kalium:
26
mg
Fiber:
0.4
g
Sukker:
0.02
g
Vitamin A:
53
IU
Vitamin B1:
0.01
mg
Vitamin B2:
0.01
mg
Vitamin B3:
10
mg
Vitamin B5:
0.03
mg
Vitamin B6:
0.03
mg
Vitamin C:
5
mg
Vitamin E:
0.01
mg
Vitamin K:
2
µg
Kalcium:
29
mg
Jern:
4
mg
Magnesium:
4
mg
Fosfor:
5
mg
Selen:
38
µg
Zink:
0.1
mg
Netto kulhydrater:
1
g
Author:
Morten Jensen
Calories:
380
kcal
Cost:
80
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk, Fransk
Søgeord:
and, Julemad, mortensaften