Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Bagt pasta bolognese i airfryer
Ingen bedømmelser endnu
En lækker og nem ret med cremet pasta bolognese, bagt i airfryeren til en sprød overflade og en blød kerne. Perfekt til en hyggelig familiemiddag.
Antal
4
Personer
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Udstyr
Airfryer
pande
Gryde
Ovnfast fad
Rørespade
Ingredienser
300
g
pasta
400
g
hakket oksekød
1
stk
løg
2
fed
hvidløg
1
dåse
hakkede tomater
1
dl
madlavningsfløde
1
dl
revet mozzarella
50
g
parmesan
2
spsk
olivenolie
1
tsk
tørret oregano
1
tsk
Salt og peber
1
bdt
Frisk basilikum
8
stk.
Cherry tomater
Sådan gør du
Kog
300 g pasta
al dente i let saltet vand.
Afdryp og sæt til side.
Opvarm
2 spsk olivenolie
på panden, og svits finthakkede
1 stk løg
og finthakkede
2 fed hvidløg
, indtil de er bløde.
Tilsæt
400 g hakket oksekød
, og steg det, indtil det er brunet.
Krydr med
1 tsk Salt og peber
og
1 tsk tørret oregano
.
Hæld
1 dåse hakkede tomater
og
1 dl madlavningsfløde
i, og lad det simre i ca. 10 minutter.
Bland den kogte pasta med kødsaucen, og hæld det hele i det ovnfaste fad.
Drys
1 dl revet mozzarella
og
50 g parmesan
på toppen.
Sæt fadet i airfryeren, og bag ved 180°C i 12-15 minutter, indtil osten er gylden og bobler.
Start onlinekøkken uret her
Pynt med
1 bdt Frisk basilikum
, og halve
8 stk. Cherry tomater
, hvis ønsket, og server straks
Noter
- Du kan variere osten med fx cheddar eller gouda for en anden smag.
- For en vegetarisk version kan hakket oksekød erstattes med plantebaseret fars.
Ernæring
Kalorier:
966
kcal
Kulhydrater:
67
g
Protein:
41
g
Fedt:
59
g
Mættet fedt:
28
g
Flerumættet fedt:
3
g
Enkeltumættet fedt:
22
g
Transfedtsyrer:
1
g
Kolesterol:
169
mg
Natrium:
1194
mg
Kalium:
793
mg
Fiber:
4
g
Sukker:
8
g
Vitamin A:
1327
IU
Vitamin B1:
0.2
mg
Vitamin B2:
1
mg
Vitamin B3:
6
mg
Vitamin B5:
1
mg
Vitamin B6:
1
mg
Vitamin B12:
3
µg
Vitamin C:
14
mg
Vitamin D:
1
µg
Vitamin E:
3
mg
Vitamin K:
17
µg
Kalcium:
415
mg
Jern:
5
mg
Magnesium:
89
mg
Fosfor:
554
mg
Selen:
72
µg
Zink:
7
mg
Netto kulhydrater:
63
g
Forfatter:
Morten Jensen
Kalorier:
966
kcal
Pris:
80
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk, Italiensk
Søgeord:
Børnevenlig, Oksekød, Pasta