Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Bananchips i airfryer
Ingen bedømmelser endnu
Sprøde og lækre bananchips lavet i airfryer. Perfekt som en sund snack.
Servings
4
Portioner
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Hviletid
10
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Udstyr
Airfryer
Skarp kniv
Skærebræt
Bagepapir
Ingredienser
4
stk.
bananer
1
spsk
citronsaft
1
tsk
kanel
valgfrit
Sådan gør du
Skræl
4 stk. bananer
(modne men ikke overmodne) og skær dem i tynde skiver (ca. 2-3 mm).
Læg skiverne i en skål og dryp med
1 spsk citronsaft
for at undgå misfarvning.
Drys
1 tsk kanel
over, hvis du ønsker ekstra smag.
Læg bananskiverne i et enkelt lag i airfryer-kurven.
Tilbered ved 150°C i 15-20 minutter.
Ryst kurven halvvejs for jævn tilberedning.
Lad bananchipsene køle af for maksimal sprødhed.
Noter
- Det er vigtigt at bananerne skal være modne, men ikke overmodne.
- Chipsene kan blive sprødere, hvis de får lov at hvile lidt efter tilberedning.
Ernæring
Kalorier:
107
kcal
Kulhydrater:
28
g
Protein:
1
g
Fedt:
0.4
g
Mættet fedt:
0.1
g
Flerumættet fedt:
0.1
g
Enkeltumættet fedt:
0.04
g
Natrium:
1
mg
Kalium:
428
mg
Fiber:
3
g
Sukker:
15
g
Vitamin A:
77
IU
Vitamin B1:
0.04
mg
Vitamin B2:
0.1
mg
Vitamin B3:
1
mg
Vitamin B5:
0.4
mg
Vitamin B6:
0.4
mg
Vitamin C:
12
mg
Vitamin E:
0.1
mg
Vitamin K:
1
µg
Kalcium:
11
mg
Jern:
0.4
mg
Magnesium:
32
mg
Fosfor:
27
mg
Selen:
1
µg
Zink:
0.2
mg
Netto kulhydrater:
24
g
Author:
Morten Jensen
Calories:
107
kcal
Ret:
Snacks
Køkken:
Asiatisk
Søgeord:
Børnevenlig, Hurtig mad, Mellemmåltid