Beef Wellington er en klassisk ret med en mør oksemørbrad omgivet af svampe, parmaskinke og sprødt butterdej. Denne opskrift tilpasses airfryer for en hurtigere og nemmere tilberedning.
Krydr 600 g oksemørbrad med 1 tsk Salt og peber.Brun den hurtigt på alle sider i en varm pande med 1 spsk Olivenolie.
Smør oksemørbraden med 1 spsk dijonsennep og lad den køle af.
Hak 250 g champignon fint, og steg dem i en tør pande, indtil de er blevet tørre og let gyldne.
Læg 4 skiver parmaskinke på et stykke køkkenfilm, og fordel champignonmassen jævnt ovenpå.
Placer oksemørbraden på svampemassen og rul det hele stramt sammen ved hjælp af køkkenfilmen.
Rul 1 stk butterdej ud og fjern køkkenfilmen fra kødet. Læg kødet midt på butterdejen, og pak det hele ind.
Pensl butterdejen med pisket 1 stk æg.
Forvarm airfryeren til 200°C. (Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)Læg Beef Wellington i airfryeren med sømmen nedad.Steg i 25-30 minutter eller indtil butterdejen er gylden.Start online køkkenuret her
Lad retten hvile i 10 minutter inden servering.
Noter
Det er vigtigt at sikre, at butterdejen er godt pakket rundt om kødet for at undgå, at den åbner sig under stegningen.
Airfryerens størrelse kan påvirke tilberedningstiden; kontroller jævnligt for at undgå overtilberedning.