Blødkogte æg er en klassisk morgenmadsfavorit, og med en airfryer kan du nemt og hurtigt tilberede dem til perfektion. Æggene får en blød og cremet blomme med en let fast æggehvide
Servings 2Stk.
Forb. tid 2 minuttermin
Tilb. tid 9 minuttermin
Hviletid 1 minutemin
Samlet tid 12 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Ske
1 Lille skål med isvand
Ingredienser
4stk.æg
1LVand
Sådan gør du
Forvarm airfryeren til 150°C. (Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)
Placer 4 stk. æg forsigtigt i airfryerkurven.
Tilbered æggene i airfryeren i 9-10 minutter for blødkogte æg.Start onlinekøkkenuret her
Når tiden er gået, fjern æggene med en ske og læg dem straks i en skål med iskoldt 1 L Vand i 1-2 minutter for at stoppe tilberedningen.
Pil forsigtigt æggene og server dem straks.
Noter
Tilpas tiden efter dine præferencer: længere tid for mere fast blomme, kortere tid for mere flydende blomme.