Smelt 50 g smør, 50 g sukker og 1 spsk mørk sirup i en gryde ved lav varme.
Lad det køle af.
Bland 75 g hvedemel, ½ tsk stødt kanel, ¼ tsk stødt nellike, ¼ tsk stødt ingefær og ¼ tsk natron i en skål.
Hæld smørblandingen i de tørre ingredienser og rør det sammen.
Tilsæt hakkede 25 g hakkede mandler.
Form dejen til en kugle, pak den ind i film, og læg den i køleskabet i 30 minutter.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 3 mm tykkelse.
Udstik ca. 8 kager med en form og læg dem på bagepapir, der passer i airfryeren.
Forvarm airfryeren til 160°C.(Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)Bag kagerne i airfryeren i 5-7 minutter, til de er gyldne.Start onlinekøkken uret her
Afkøl på en rist.
Noter
- Opbevares i en lufttæt beholder for at bevare sprødheden.- Opskriften giver 8 brunkager