Denne variant af cowboy toast bruger BBQ-sovs, toppet med friske krydderurter for et ekstra løft. Perfekt til 1 person og sprødt tilberedt i airfryer.
Antal 1Portioner
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Udstyr
Airfryer
Skål
Stegepande
Spatel
Kniv
Ingredienser
1stkløg
10gsmør
100ghakket oksekød
1spskbarbecue sauce
½tskgrillkrydderi
1tskSalt og peber
2skivertoastbrød
25gcheddarost
1spskchilisauce
1bdtFriske krydderurter
Sådan gør du
Bløde løg:
Smelt 10 g smør i en stegepande ved middelvarme. Tilsæt de skivede 1 stk løg og lad dem simre, indtil de er bløde og gennemsigtige. Stil dem til side.
Krydret kød:
Brun det 100 g hakket oksekød i en stegepande. Tilsæt 1 spsk barbecue sauce og ½ tsk grillkrydderi. Smag til med 1 tsk Salt og peber. Lad kødet simre, indtil det er gennemstegt. Tag af varmen og lad det køle lidt af.
Saml cowboy toasten:
Smør 1 spsk chilisauce på en af 2 skiver toastbrød. Læg en skive 25 g cheddarost på. Fordel kødet og de bløde løg ovenpå. Drys med 1 bdt Friske krydderurter. Læg endnu en skive cheddar på, og afslut med det andet toastbrød.
Tilberedning i airfryer:
Sæt airfryeren til 180°C. Læg toasten i airfryeren og tilbered i 7-8 minutter, vend toasten halvvejs for jævn sprødhed.Start onlinekøkken uret her
Noter
Friske krydderurter kan tilpasses efter smag; basilikum, oregano og timian fungerer godt.