Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Flæskesvær i Airfryer
Ingen bedømmelser endnu
Sprøde og knasende flæskesvær lavet i airfryer – perfekt som snack eller tilbehør til traditionelle retter.
Servings
4
Portioner
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Hviletid
5
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Udstyr
Airfryer
Skarp kniv
Skærebræt
Køkkenvægt
Gryde
Ingredienser
500
g
flæskesvær
2
spsk
groft salt
1
tsk
bagepulver
valgfri
5
dl
Vand
Sådan gør du
Skær
500 g flæskesvær
i passende stykker, hvis de ikke allerede er skåret.
(Valgfri) Forkog flæskesværene i letsaltet
5 dl Vand
i ca. 10 minutter, og lad dem tørre grundigt.
Gnid flæskesværene med
2 spsk groft salt
og eventuelt
1 tsk bagepulver
for ekstra sprødhed.
Læg flæskesværene i airfryeren i ét lag, så de ikke overlapper hinanden.
Indstil airfryeren på 200°C og tilbered i 20-30 minutter.
Start onlinekøkken uret her
Ryst kurven halvvejs for jævn tilberedning.
Når flæskesværene er gyldne og sprøde, tages de ud og lægges på køkkenrulle for at fjerne overskydende fedt.
Server efter 5 minutter som snack eller tilbehør.
Noter
Sørg for, at flæskesværene er helt tørre, før de tilberedes, for at opnå maksimal sprødhed.
Flæskesvær kan krydres yderligere med fx paprika, chili eller hvidløgspulver efter smag.
Ernæring
Kalorier:
680
kcal
Protein:
76
g
Fedt:
39
g
Mættet fedt:
14
g
Kolesterol:
119
mg
Natrium:
6074
mg
Kalium:
1
mg
Vitamin A:
63
IU
Vitamin C:
1
mg
Kalcium:
49
mg
Jern:
1
mg
Magnesium:
3
mg
Selen:
0.01
µg
Zink:
0.04
mg
Author:
Morten Jensen
Calories:
680
kcal
Cost:
40
Ret:
Snacks
Køkken:
Dansk
Søgeord:
Børnevenlig, chips, Fastfood