En lækker og hurtig opskrift på fyldte peberfrugter, som tilberedes i airfryer. Perfekt til en sund og mættende middag for hele familien.
Servings 4Portioner
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Udstyr
Airfryer
Skål
Skærebræt
Kniv
Ske
Ingredienser
4stkpeberfrugt
400ghakket oksekød
1stkløghakket
2stkhvidløg
100grevet ost
100gkogte ris
1stkdåse tomater
1spskolivenolie
1tskSalt og peber
1tskTørret oregano
Sådan gør du
Skyl 4 stk peberfrugt, skær toppen af, og fjern kernerne.
Varm 1 spsk olivenolie i en pande og steg hakket 1 stk løg og 2 stk hvidløg til det er blødt. Tilsæt 400 g hakket oksekød og steg, indtil det er brunet.
Tilsæt 1 stk dåse tomater, 100 g kogte ris, 1 tsk Tørret oregano, 1 tsk Salt og peber, og lad det simre i 5-7 minutter.
Fyld peberfrugterne med blandingen, og drys med 100 g revet ost på toppen.
Placer peberfrugterne i airfryeren ved 180°C i 12-15 minutter, indtil osten er gylden og peberfrugterne er møre.Start onlinekøkken uret her
Noter
Du kan erstatte oksekød med plantebaseret alternativ for en vegetarisk version.