Hasselback kartofler er en lækker og knasende tilføjelse til enhver måltid. Denne version tilberedt i airfryer giver en sprød ydre og en blød indre, perfekt til at tilfredsstille enhver kartoffelentusiast.
Servings 4Stk.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 40 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Kniv
1 Skærebræt
1 Bagepensel
Ingredienser
4stk.bagekartofler
2spsksmeltet smør eller olivenolie
1tsksalt og peber
1bdt.Frisk persille
Sådan gør du
Forvarm din airfryer til 200 grader Celsius.
Vask 4 stk. bagekartofler grundigt og tør dem af med et viskestykke.
Placer en kartoffel på skærebrættet, og skær tynde skiver på tværs af kartoflen, men pas på ikke at skære hele vejen igennem. Skiverne skal være cirka 2-3 mm fra hinanden.
Gentag processen med de resterende kartofler.
Pensl smeltet 2 spsk smeltet smør eller olivenolie på alle kartoflerne, sørg for at få det ned i sprækkerne.
Krydr kartoflerne med 1 tsk salt og peber efter smag.
Placer kartoflerne i airfryerens kurv, og tilbered dem i 30-35 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde på ydersiden og møre indeni. Husk at ryste kurven halvvejs igennem tilberedningen for at sikre en jævn tilberedning.Start online køkkenuret her
Når kartoflerne er færdige, kan du toppe dem med 1 bdt. Frisk persille, hvis du ønsker det, og server straks.
Noter
Denne opskrift er til 4 personer som en side ret / tilbehør.