Denne opskrift på lammekølle udbenet i airfryer garanterer et saftigt og velsmagende resultat med en sprød yderside
Servings 4Stk.
Forb. tid 1 timet10 minuttermin
Tilb. tid 35 minuttermin
Hviletid 10 minuttermin
Samlet tid 1 timet55 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Køkkentermometer
1 Skærebræt
1 Kniv
1 Skål
Ingredienser
1stk.udbenet lammekølle
2spsk.olivenolie
2tsk.frisk rosmarin
2tsk.frisk timian
4fedhvidløg
1tsksalt og friskkværnet sort peber
½tsk.røget paprika
Sådan gør du
Start med at blande 2 spsk. olivenolie, 2 tsk. frisk rosmarin, 2 tsk. frisk timian, presset 4 fed hvidløg, 1 tsk salt og friskkværnet sort peber, og ½ tsk. røget paprika i en skål for at lave en marinade.
Gnub marinaden grundigt ind i 1 stk. udbenet lammekølle.Lad den marinere i køleskabet i mindst 1 time, gerne natten over for en dybere smag.
Fjern lammekøllen fra køleskabet 30 minutter før tilberedning for at lade den nå stuetemperatur.
Forvarm airfryeren ved 180°C.(Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)
Placer lammekøllen i airfryerkurven og airfry ved 180°C. Tilbered i ca. 25-30 minutter for medium, eller indtil et køkkentermometer viser 62°C i kødets tykkeste del.Start online køkkenuret her
Lad lammekøllen hvile i 10 minutter før udskæring. Dette hjælper med at bevare saftigheden.
Skær i skiver og server.
Noter
-Tilberedningstiden kan variere afhængigt af din airfryers specifikationer og kødets størrelse.-Brug et køkkentermometer for præcis tilberedning.