Denne opskrift på lammemørbrad i airfryer er en hurtig og lækker måde at tilberede lam på. Med en dejlig krydring og den effektive tilberedningsmetode får du et mørt og saftigt resultat, perfekt til en fin middag.
Servings 4Stk.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Hviletid 5 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Køkkenkniv
1 Skærebræt
1 Skål
1 Stegetermometer
Ingredienser
1stk.lammemørbradca. 500 gram
2spskolivenolie
2fedhvidløg
1tskrosmarin
1tsktimian
1tsksalt og friskkværnet sort peber
½tskrøget paprika
Sådan gør du
Forvarm din airfryer til 200°C. (Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedning)
Rens 1 stk. lammemørbrad for sener og overskydende fedt.
I en skål, bland 2 spsk olivenolie, 2 fed hvidløg, r1 tsk rosmarin, 1 tsk timian, 1/2 tsk røget paprika, 1 tsk salt og friskkværnet sort peber til en marinade.
Gnid marinaden godt ind i lammemørbraden.
Placer lammemørbraden i airfryerens kurv og airfry i ca. 15-18 minutter.KLIK HER For at starte tidstagning på 15 min.Afhængig af hvor gennemstegt du ønsker kødet. Vend kødet halvvejs gennem tilberedningen.
Tag lammemørbraden ud af airfryeren og lad den hvile i 5 minutter før servering.
Noter
- Sørg for, at airfryeren ikke er overfyldt, da det kan påvirke tilberedningen.- Tjek temperaturen på mørbraden med et kødtermometer for at sikre korrekt tilberedningsgrad.