Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
Personer
Mindre
Normal
Større
Oksemørbrad i Airfryer
5
fra 1 stemme
En saftig og mør oksemørbrad tilberedt nemt og hurtigt i airfryer.
Servings
4
Personer
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
28
minutter
min
Hviletid
10
minutter
min
Samlet tid
48
minutter
min
Udstyr
Airfryer
Stegetermometer
Ingredienser
1
stk
hel oksemørbrad
ca. 1,2 kg
1
spsk
olie
2
spsk
Salt og peber
Sådan gør du
Tag
1 stk hel oksemørbrad
ud af køleskabet og dup den tør.
Gnid kødet med
1 spsk olie
,
2 spsk Salt og peber
Sæt airfryeren til 180 °C.
Læg oksemørbraden i kurven, og steg i 28 minutter til en kernetemperatur på ca. 54-56 °C (rosa).
Start onlinekøkken uret her
Lad kødet hvile i 10 minutter inden udskæring.
Noter
Skær altid på tværs af fibrene for at bevare mørheden.
Ernæring
Kalorier:
831
kcal
Fedt:
4
g
Mættet fedt:
0.3
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkeltumættet fedt:
2
g
Transfedtsyrer:
0.01
g
Natrium:
1744
mg
Kalium:
0.4
mg
Vitamin E:
1
mg
Vitamin K:
2
µg
Kalcium:
1
mg
Jern:
0.01
mg
Magnesium:
0.04
mg
Selen:
0.01
µg
Zink:
0.01
mg
Author:
Morten Jensen
Calories:
831
kcal
Cost:
350
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Søgeord:
Oksekød, Steg