Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Pærekage i Airfryer
Ingen bedømmelser endnu
En lækker, saftig pærekage, der er nem at lave i airfryeren og perfekt til dessert eller eftermiddagskaffe.
Antal
4
Personer
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Samlet tid
35
minutter
min
Udstyr
Airfryer
Skål
Piskeris
Spatel
Springform
Ingredienser
2
stk
pære
100
g
hvedemel
75
g
sukker
50
g
smør
1
stk
æg
1
tsk
vaniljesukker
½
tsk
bagepulver
½
dl
mælk
½
tsk
kanel
Makes:
16
cm
0
x
0
cm
round
,
5
cm
height
Sådan gør du
Forvarm airfryeren til 160 °C.
I en skål piskes
1 stk æg
og
75 g sukker
sammen, til blandingen er lys og luftig.
Tilsæt smeltet
50 g smør
og
½ dl mælk
, og rør forsigtigt.
Sigt
100 g hvedemel
,
½ tsk bagepulver
,
1 tsk vaniljesukker
og
½ tsk kanel
i blandingen, og vend det sammen til en jævn dej.
Tilsæt
2 stk pære
(modne pærer, skrællet og skåret i tern), og vend dem forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform, og placer den i airfryeren.
Bag kagen i 25-30 minutter, eller indtil en tandstik kommer ud ren.
Start onlinekøkken uret her
Noter
- Kagen kan drysses med flormelis før servering.
- Server gerne med en kugle vaniljeis eller lidt creme fraiche.
Ernæring
Kalorier:
276
kcal
Kulhydrater:
40
g
Protein:
4
g
Fedt:
11
g
Mættet fedt:
7
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkeltumættet fedt:
3
g
Transfedtsyrer:
0.4
g
Kolesterol:
31
mg
Natrium:
230
mg
Kalium:
78
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
21
g
Vitamin A:
364
IU
Vitamin B1:
0.2
mg
Vitamin B2:
0.2
mg
Vitamin B3:
2
mg
Vitamin B5:
0.2
mg
Vitamin B6:
0.03
mg
Vitamin B12:
0.2
µg
Vitamin C:
0.03
mg
Vitamin D:
0.3
µg
Vitamin E:
0.3
mg
Vitamin K:
1
µg
Kalcium:
47
mg
Jern:
1
mg
Magnesium:
10
mg
Fosfor:
62
mg
Selen:
9
µg
Zink:
0.3
mg
Folinsyre:
39
µg
Netto kulhydrater:
40
g
Forfatter:
Morten Jensen
Kalorier:
276
kcal
Pris:
25
Ret:
Bagning, Kager
Køkken:
Dansk, Fransk
Søgeord:
Bagning, Bagværk, Eftermiddagskaffen, Kager