Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Roastbeef i Airfryer
4
fra 1 stemme
Roastbeef i airfryer er en nem og hurtig måde at tilberede en saftig og smagfuld roastbeef. Perfekt til en lækker middag uden besvær.
Antal
4
Stk.
Forb. tid
25
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Hviletid
15
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
5
minutter
min
Udstyr
1 Airfryer
1 Stegetermometer
1 Skærebræt
1 Kniv
Ingredienser
1
kg
roastbeef
2
spsk
olivenolie
2
tsk
salt
1
tsk
friskkværnet sort peber
2
tsk
tørret rosmarin
2
tsk
hvidløgspulver
Sådan gør du
Tag
1 kg roastbeef
ud af køleskabet 30 minutter før tilberedning, så den når knap stuetemperatur.
Forvarm airfryeren til 180°C.
(Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)
Smør roastbeefen med
2 spsk olivenolie
og krydr den med
2 tsk salt
,
1 tsk friskkværnet sort peber
,
2 tsk tørret rosmarin
og
2 tsk hvidløgspulver
.
Placer roastbeefen i airfryerens kurv.
Steg roastbeefen ved 180°C i 20 minutter.
Start onlinekøkkenuret her
Brug en kødnål eller stegetermometer til at kontrollere kødets kernetemperatur. For en medium-rare roastbeef skal temperaturen være omkring 58-60°C.
Hvis kernetemperaturen ikke er nået, steg videre i 5-minutters intervaller og tjek igen.
Når roastbeefen har nået ønsket temperatur, tag den ud af airfryeren og lad den hvile på et skærebræt i 10-15 minutter før udskæring.
Noter
- Husk at lade roastbeefen hvile, så safterne fordeler sig jævnt i kødet.
- Skær roastbeefen i tynde skiver for det bedste resultat.
Ernæring
Kalorier:
693
kcal
Kulhydrater:
1
g
Protein:
46
g
Fedt:
55
g
Mættet fedt:
23
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkeltumættet fedt:
24
g
Kolesterol:
175
mg
Natrium:
317
mg
Kalium:
774
mg
Fiber:
0.3
g
Sukker:
0.02
g
Vitamin A:
17
IU
Vitamin B1:
0.3
mg
Vitamin B2:
1
mg
Vitamin B3:
7
mg
Vitamin B5:
1
mg
Vitamin B6:
1
mg
Vitamin B12:
7
µg
Vitamin C:
0.3
mg
Vitamin E:
0.1
mg
Vitamin K:
1
µg
Kalcium:
26
mg
Jern:
6
mg
Magnesium:
52
mg
Fosfor:
455
mg
Selen:
43
µg
Zink:
8
mg
Netto kulhydrater:
1
g
Forfatter:
Morten Jensen
Kalorier:
693
kcal
Pris:
165
Ret:
Hovedret
Køkken:
Dansk
Søgeord:
Steak, Steg