Denne opskrift på spareribs i airfryer giver saftige og møre ribs med en lækker barbecue sauce. Perfekt til en hurtig og nem aftensmad, som vil imponere dine gæster.
Antal 4Stk.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Hviletid 5 minuttermin
Samlet tid 45 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Børste til marinade
1 Bagepensel
1 Skærebræt
1 Kniv
1 Alufolie
Ingredienser
1kgspareribs
1spskolivenolie
1tsksalt
1tsksort peber
1tskhvidløgspulver
1tskløgpulver
1tskpaprika
1dlbarbecue sauce
Sådan gør du
Forberedelse:
Forvarm airfryeren til 180°C. (Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)
Tør 1 kg spareribs.Fjern eventuelt overskydende fedt og hinder.
Marinade:
Bland 1 spsk olivenolie, 1 tsk salt, 1 tsk sort peber, 1 tsk hvidløgspulver, 1 tsk løgpulver og røget 1 tsk paprika i en skål.
Gnid blandingen godt ind i spareribsene på begge sider.
Tilberedning:
Placer spareribsene i airfryeren. Hvis de er for store, kan du skære dem i mindre stykker.
Tilbered spareribsene ved 180°C i 25 minutter. Vend dem halvvejs igennem tiden.Start online køkkenurether
Efter 25 minutter, pensl spareribsene med 1 dl barbecue sauce og tilbered i yderligere 5-10 minutter, indtil saucen er karameliseret.
Hviletid:
Tag spareribsene ud af airfryeren og lad dem hvile i 5 minutter under et stykke alufolie.