Gå tilbage
Email Link
Udskriv
Opskrifts billede
Udstyr
Billeder af ingredienser
Noter
Ernærings info
–
+
servings
Mindre
Normal
Større
Streuselkuchen i Airfryer
5
fra
2
stemmer
En klassisk tysk kage med en sprød crumble-topping, lavet hurtigt og nemt i airfryeren. Perfekt til eftermiddagskaffen og nem at dele.
Antal
4
Portioner
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Hviletid
5
minutter
min
Samlet tid
45
minutter
min
Udstyr
Airfryer
Røremaskine
Skærebræt
Springform
Målebægre
Ingredienser
Bund:
200
g
hvedemel
100
g
sukker
1
tsk
bagepulver
1
knsp
salt
100
g
smør
1
stk.
æg
Streusel-topping:
100
g
hvedemel
75
g
sukker
75
g
smør
1
tsk
kanel
Makes:
18
cm
0
x
0
cm
round
,
6
cm
height
Sådan gør du
Bund:
Bland
200 g hvedemel
,
100 g sukker
,
1 tsk bagepulver
og
1 knsp salt
.
Tilsæt
100 g smør
(blødt) og
1 stk. æg
, og ælt til en glat dej.
Pres dejen ud i bunden af springformen (Der passer til din airfryer)
Streusel-topping:
Bland
100 g hvedemel
,
75 g sukker
,
1 tsk kanel
og
75 g smør
, og smuldr det sammen til en crumble.
Fordel streusel-toppingen over dejen i springformen.
Placer formen i airfryeren og bag ved 160°C i 20-25 minutter, til kagen er gylden og gennemstegt.
Start onlinekøkken uret her
Lad kagen køle af i 10 minutter inden servering.
Noter
Server gerne med flødeskum eller vaniljeis.
Ernæring
Kalorier:
772
kcal
Kulhydrater:
101
g
Protein:
10
g
Fedt:
37
g
Mættet fedt:
23
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkeltumættet fedt:
10
g
Transfedtsyrer:
1
g
Kolesterol:
135
mg
Natrium:
1154
mg
Kalium:
109
mg
Fiber:
2
g
Sukker:
44
g
Vitamin A:
1154
IU
Vitamin B1:
1
mg
Vitamin B2:
0.4
mg
Vitamin B3:
4
mg
Vitamin B5:
1
mg
Vitamin B6:
0.1
mg
Vitamin B12:
0.2
µg
Vitamin C:
0.02
mg
Vitamin D:
0.2
µg
Vitamin E:
1
mg
Vitamin K:
3
µg
Kalcium:
34
mg
Jern:
4
mg
Magnesium:
19
mg
Fosfor:
114
mg
Selen:
30
µg
Zink:
1
mg
Folinsyre:
116
µg
Netto kulhydrater:
99
g
Forfatter:
Morten Jensen
Kalorier:
772
kcal
Pris:
40
Ret:
Bagning, Kager
Køkken:
Tysk
Søgeord:
bageopskrift, Bagning, Bagværk