Pisk 125 g smør og 100 g sukker sammen, til det er lyst og luftigt.
Skrab vaniljekornene ud af 1 stk Madagaskar vaniljestang, og bland dem i smørblandingen.
Tilsæt 1 stk æggeblomme, og rør, til det er en ensartet masse.
Bland 150 g hvedemel og 25 g mandelmel og tilsæt det lidt ad gangen, til du har en fast dej.
Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Sprøjt små kranse på ca. 5 cm i diameter ud på et stykke bagepapir, der passer til airfryerens bakke.Opskriften giver 8 styks.
Forvarm airfryeren til 180°C.(Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)
Bag vaniljekransene i ca. 8-10 minutter, eller til de er gyldne.Start onlinekøkken uret her
Lad dem køle helt af på en rist.
Noter
- Hvis dejen er for fast, kan du lade den hvile ved stuetemperatur i 10 minutter eller tilsætte 1 tsk. mælk.- Pas på ikke at overfylde airfryeren – bag ad flere omgange, hvis nødvendigt.