En skøn forret eller snack med søde, saftige dadler pakket ind i sprødt bacon. Airfryeren gør dem ekstra sprøde uden at gøre dem fedtede. Perfekt til en hurtig og lækker servering.
Servings 4Stk.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Hviletid 5 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Skærebræt
1 Kniv
1 Tandstikker
Ingredienser
12stk.friske dadlerudstenede
6skiverbaconhalveret
Sådan gør du
Skær 6 skiver bacon i halve.
Pak hver af de 12 stk. friske dadler ind i en halv skive bacon og fastgør eventuelt med en tandstikker.
Læg de indpakkede dadler i airfryer-kurven med lidt mellemrum.
Tilbered dem ved 180°C i 8-10 minutter, eller indtil baconet er sprødt og brunet.[timerminutes=8]Start online køkkenuret her[/timer]
Fjern dadlerne fra kurven med tænger og læg dem på en tallerken.