Dette knækbrød i airfryer opskrift er en hurtig og nem måde at lave sprødt, velsmagende knækbrød på.
Antal 4Stk.
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Hviletid 10 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Skærebræt
1 Kagerulle
1 Kniv
1 Bagepapir
Ingredienser
200gfuldkornshvedemel
1tsk.bagepulver
1tsk.salt
2spsk.olivenolie
150mlvand
1spsk.valgfrie frø og kerner
Sådan gør du
Bland 200 g fuldkornshvedemel , 1 tsk. bagepulver og 1 tsk. salt i en skål.
Tilsæt 2 spsk. olivenolie og 150 ml vand. Ælt dejen godt sammen, indtil den er ensartet.
Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
Rul dejen ud på et let melet bord til den er ca. 2-3 mm tyk.
Brug en kniv til at skære dejen i ønskede størrelser.
Placer bagepapir i airfryer-kurven og læg de udskårne dejstykker på bagepapiret. Det er vigtigt, at de ikke overlapper.
Drys 1 spsk. valgfrie frø og kerner over dejen.
Indstil airfryeren til 180°C og bag knækbrødet i ca. 8-10 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.Start online køkkenuret her
Lad knækbrødet køle af på en rist, før det serveres.
Noter
- Tykkelsen på dejen og bagetiden kan justeres efter præference. Tyndere knækbrød kræver kortere bagetid.- Hold øje med knækbrødet under bagning, da airfryere kan variere i effektivitet, og knækbrødet kan brænde på.