Saftige og velsmagende lammechops, marineret i krydderier og tilberedt perfekt i en airfryer for en sprød yderside og mør inderside.
Antal 3Stk.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Hviletid 5 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Udstyr
1 Airfryer
1 Skål
1 Køkkentermometer
Ingredienser
6stk.lammechops
2spskolivenolie
2fedhvidløgfinthakket
1spskfrisk rosmarinhakket
1spskfrisk timianhakket
1tsksalt
1tsksort peber
1tskcitronsaft
Sådan gør du
Forbered marinaden:Bland 2 spsk olivenolie, 2 fed hvidløg, 1 spsk frisk rosmarin, 1 spsk frisk timian, 1 tsk salt, 1 tsk sort peber og 1 tsk citronsaft i en skål.
Mariner lammechops:Gnid marinaden ind i 6 stk. lammechops og lad dem marinere i køleskabet i mindst 30 minutter.
Forvarm airfryeren:Indstil airfryeren til 200°C. (Forprogram, eller lad den køre et par minutter inden tilberedningen)
Tilbered lammechops:Læg lammechopsene i airfryeren i et enkelt lag. Tilbered dem i 8-10 minutter, vend dem efter halvdelen af tiden. Brug et køkkentermometer for at sikre, at den indre temperatur når 60°C for medium-rare.Start online køkkenuret her
Hviletid:Lad lammechopsene hvile i 5 minutter inden servering.
Noter
Du kan tilpasse krydderierne efter smag eller tilføje ekstra krydderurter.