Den perfekte kombination af sprød karamelisering og blød, smørholdig indre med vores nemme Kouign Amann lavet i airfryer – en autentisk fransk delikatesse lige til dit køkken.
Kouign Amann i airfryer, er et lækker fransk Fransk wienerbrød, der stammer fra Bretagne-regionen.Den er kendt for sin sprøde, karameliserede skorpe og sin lækre, lagdelte konsistens.I denne opskrift vil vi udforske, hvordan man nemt kan lave denne delikate kage ved hjælp af en airfryer og færdiglavet croissantdej. Vi vil også se på Kouign Amanns historie, alternative fyldmuligheder og fordelene ved at bruge en airfryer til denne opskrift.
Se opskriften med færre reklamer - klik her
Anslået læsetid: 4 Minutter
Indholdsfortegnelse
Hvorfor lave Kouign Amann i airfryer?
Hvad er en Kouign Amanns for en kage?
Hvem fandt på dem og hvor stammer de fra?
Hvilket fyld kan man også bruge i Kouign Amann?
Konklusion på Kouign Amann i airfryer
Gå til opskriften
Hvorfor lave Kouign Amann i airfryer?
At lave Kouign Amann i en airfryer har flere fordele. For det første er det meget hurtigere end den traditionelle metode, som kræver længere bagetid ...
Bliv medlem nu for at se denne opskrift:
Se alle medlems priser her: Medlemskaber
Er du allerede medlem, så kan du logge ind her:
Indtast din e-mailadresse, og drej hjulet. Dette er din chance for at vinde fantastiske rabatter til EKSKLUSIVE Airfryer opskrifter!
Regler for deltagelse:
Et spil pr. bruger.
Tilmelding til nyhedsbrev er en forudsætning for deltagelse.
Koden kan bruges her: Læs mere her
Fantastisk opskrift! Jeg kunne godt se at jeg havde set denne franske kage før. Men anede faktisk ikke hvad den hed, og hvordan man lavede den. Mange tak 🙂