Vol-au-vent i airfryer med rejefyld

En klassisk fransk ret, hvor sprøde butterdejsreder fyldes med en cremet og smagfuld sauce. Perfekt til både forret og hovedret.

maj 30, 2024
Rating: 4.50
(2)

Vol-au-vent i airfryer med rejefyld, er en klassisk fransk ret, der har fundet vej til mange køkkener verden over. De består af en luftige butterdejsskåle, som traditionelt fyldes med en cremet sauce, ofte med kød eller skaldyr. I denne her opskrift vil vi dykke ned i, hvordan man kan lave butterdejsreder, hvorfor dette er en god metode, og hvilke forskellige variationer og tilbehør man kan eksperimentere med. Lad os tage et nærmere kig på denne delikate og alsidige ret.
Hvorfor lave Vol-au-vent i airfryer?
At lave Vol-au-vent i en airfryer kan være en praktisk og tidseffektiv metode, som også kan give et lettere resultat end den traditionelle ovnmetode. Airfryeren bruger varm luft til at tilberede maden, hvilket betyder, at du kan opnå en sprød og gylden skorpe på dine butterdejsskåle uden at skulle bruge meget fedtstof. Dette gør retten lidt sundere, mens den stadig bevarer sin karakteristiske luftighed og sprødhed.
En anden fordel ve...

Banner medlemskab airfryerkogebogen dk

Dette er en Premium opskrift

Bliv medlem nu for at se denne opskrift:

Se alle medlems priser her: Medlemskaber

Er du allerede medlem, så kan du logge ind her:

4.50 from 2 votes
Tilmeld dig her for at følge denne tråd
Giv besked om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline-tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Elisabeth
Elisabeth
3 måneder siden

4 stars
Jeg har lige lavet dem til vores frokost, men de faldt helt sammen.
Men tror mest at det skyldes at der er meget forskel på airfryers, og de skal have den helt rigtige temeratur for ikke at blive flade.

Birthe
Birthe
3 måneder siden
Svar til  Elisabeth

5 stars
Du må ikke åbne din Airfryer under bagningen, så falder de sammen.

Like
Close
Close
Bearnaise sauce tartar sauce Pomfritter i airfryer opskrift